JUST NU 25 % Rabatt

Thermopoolen är ett bra val för dig som vill ha en mycket bra pool med lång hållbarhet. Du kan utforma den efter dina egna önskemål i vilken storlek och färg du själv önskar, med trappa eller stege och detaljer i plast eller rostfritt.

En thermopool har också en fantastisk värmeisolation. Den kan placeras helt eller delvis nedgrävd, eller fristående ovan mark. Thermoblockpoolen är därför ett utmärkt val till sluttande tomter, eller inbyggd i altanen. Poolen går bra att bygga själv för den som är lite händig eller så hjälper vi er gärna att bygga er drömpool, välkomna in till butiken.

Just nu väldigt bra priser på Thermopooler.  Passa på att boka i tid för konsultation kring badklar pool 2024. Vi hjälper er från ide till badklar pool

Kontakta oss

Läs mer om 3x6x1.5

3x6x1.5

JUST NU 25% PÅ GRUNDPAKET 89 900 :-

Läs mer om 3,5x7x1,5

3,5x7x1,5

JUST NU 25 % PÅ GRUNDPAKET 99 900 :-

Läs mer om 4x8x1,5

4x8x1,5

JUST NU 25% PÅ GRUNDPAKET 102 000 :-

Läs mer om 5x10x1.5

5x10x1.5

JUST NU 25% PÅ GRUNDPAKET 129 000 :-

Välj din egen storlek!

Med Thermopool så har vi skapat en betongpool som är mycket stabil och lätt att montera! Thermopoolen byggs ihop som ett lego och fylls sedan med betong. Då stommen är gjord av frigolit så har den utmärkta isolerande egenskaper, för en låg driftskostnad. Med Thermopool kan vi bygga pooler i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info, om modeller och priser.

Betongpooler från Calmarsunds Pool & Spa är laddade med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar, så att du kan förverkligga just din pooldröm. Som standard i Thermopool hittar du: Stabil lättmonterad stomme, sandfilter efter poolens storlek, tjock filt på botten, mjuk foam på väggarna! Stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad av din pool.

Stark självbärande konstruktion

För dig som vill bygga poolen ovan mark eller som har en “hopplös” sluttningstomt är en termopool absolut den optimala lösningen! Stommen kan byggas fristående om det inte går att motfylla alla sidor, på pooler längre än 7m behövs en kontrefor göras på mitten av långsidan.

Energisparande isolering

Thermopoolstommen ger en dubbelsidig isolering, en termoseffekt, med mycket god förmåga att hålla vattnet varmt i poolen vilket håller nere uppvärmningskostnaderna. Från en välisolerad pool läcker inte värmen ut i marken och det går åt mindre energi för att värma vattnet.