Våra pooler

Vi har under åren utvecklat flera samarbeten med internationella pooltillverkare. Vår målsättning har hela tiden varit att se till att kunna erbjuda en pool för alla smaker och trädgårdar. Kanske ni vill ha en färdig glasfiberpool med 3d färg? Eller en gjuten pool i betong? Eller kanske en ovanmark pool i stål. Vi har oftast  en lösning för alla situationer och önskemål. Vi kan erbjuda allt från endast levererat material till tomtgräns för hemmafixaren eller totalentreprenad från beställning till färdig pool. Besök oss i butiken eller boka en privat rådgivning, så tar vi fram ett förslag på ert poolprojekt.

Vi säljer 2 st pooltyper. Termopooler eller kompositpooler. Med dessa två pooltyper täcker vi i stort sätt alla de behov som en poolkund har oavsett hur trädgård ser ut. Givetvis kan vi hjälpa er med helheten från start till mål oavsett vilken pool ni väljer.

Visa våra thermopooler!

Thermopool

Thermopoolen är ett bra val för dig som vill ha en mycket bra pool med lång hållbarhet. Du kan utforma den efter dina egna önskemål i vilken storlek och färg du själv önskar, med trappa eller stege och detaljer i plast eller rostfritt.

Visa våra kompositpooler!

Kompositpool

Kompositpoolen eller glasfiberpoolen som den populärt går under är en färdiggjuten balja som man sänker ner i ett färdiggrävt hål och fyller igen. Våra pooler är byggda i vinylester och har en keramisk kärna som borgar för bra stabilitet och lång livslängd.

Visa våra mosaikpooler!

Mosaikpool

Precis som namnet antyder så handlar det om en pool vars ytskikt bekläds med mosaik. Detta är poolen för dig som verkligen vill ha det bästa inom pool, både vad gäller utseende och byggnation.

Visa våra stålpooler!

Stålpool

Calmarsunds Pool & Spa samarbetar med Svenska Poolstommar med konceptet som går under namnet stålpool. Poolen är av en självbärande konstruktion tillverkad av Magnelis som är den högsta klassning på stål som går att få tag i.